+358405019116 info@bbpajula.fi

Keijunmekko

Kahden hengen huone

Yläkerran makuuhuone Keijunmekko (10 m2) tarjoaa majoituksen kahdelle hengelle. Huoneessa on erilliset suomalaiset Finsoffan 90 cm sänkyt ja ne voidaan myös yhdistää parivuoteeksi tarpeen mukaan.

Majoituspalveluita Suurella sydämellä

Järvenpäässä, aivan Haarajoen juna-aseman kupeessa sijaitsee idyllinen Pajula Majatalo – rintamamiestalo, jossa tarjolla kotoisat puitteet lyhyeen tai pidempiaikaiseen asumiseen. Neljä vuokrattavaa makuuhuonetta: Villiviini, Ukkolaukka, Keijunmekko ja Laventeli mukavilla suomalaisilla sängyillä, joissa hyvä nukkua ja voit nauttia omasta rauhasta tai halutessasi mukavasta yhteisöllisyydestä. Valinta on sinun. Majatalo on mahdollista vuokrata kokonaan vain omaan käyttöön. Majatalossa on jaettu keittiö, olohuone, sauna/suihku sekä WC. Majatalon keittiössä voit valmistaa ruokaa itse oman aikataulusi mukaan. Terassilla käytettävissä Weber- kaasugrilli. Majatalossa on itsepalveluna maksuton luomukahvi ( esim. Löfbergs 100% Arabica) ja yrttitee ( esim. Pukka) koko majoittumisen ajan saatavilla. Lisäpalveluna tilattavissa räätälöity Take-Away-aamiainen. Pajulassa majoittujien käytössä myös Pajulan KonttiBaari sekä huonepalvelu. Pajula KonttiBaari on myös vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Isäntäpariskunta asuu viereisessä talossa ja auttaa mielellään majoittumisen aikana. Majatalossa viihtyy niin matkailijat, opiskelijat kuin kausityöntekijät, jotka arvostavat kodinomaisuutta, rauhaa ja yhteisöllisyyttä. Majoittumisen aikana ruoan valmistat kotoisasti yhteiskeittiössä, pyykin pesua unohtamatta ja puusaunakin lämpiää kädenkäänteessä – olet siis lähes kuin kotonasi.

Majoittumisen yhteydessä ilmainen autopaikoitus isollekin ajoneuvolle, sekä ulkomaanmatkan yhteydessä ilmainen paikoitus yhden viikon ajan.

Ulko-ovet ja makuuhuoneen ovet ovat varustettu uusilla Yale-koodilukoilla. Lukot tuovat käyttömukavuutta ja turvallisuutta sekä takaavat yksityisyyden majoittumisen aikana. Helppo avaimeton ovikoodijärjestelmä mahdollistaa lähtö- ja tuloajat oman aikataulun mukaisesti. Majataloon on asennettu myös Sector Alarm – turvajärjestelmä (palohälytys sekä vartijapalvelut).

Hinnasto Keijunmekko

 • 98 €, pelkkä huonehinta / yö (ei ruokailuita, sis. alv 10%)
 • + TakeAway-aamiainen ma-pe 20 € /hlö/yö (sis. alv 14 %)
 • + TakeAway-aamiainen viikonloppuisin 25 € /hlö/yö (sis. alv 14 %)

Maksuttomat itsepalvelut

 • Kahvi & tee
 • Polkupyörä (varauksella)
 • Sauna

Lisäpalvelut

 • Take away aamiainen 20-35 € /hlö (toimitetaan majatalon keittiöön tai omaan huoneeseen)
 • Kuljetuspalvelut (lisätietoja: info@bbpajula.fi)
 • Virvoitus- ja alkoholijuomat (tilaukset toimistolta tai puhelimitse 040 501 9116)
 • Pyykinpesu & kuivaus 15€ (sisältää pesu- ja huuhteluaineen)

Varausehdot

 • jos varaus tehdään saman päivän aikana, huonemaksu tulee suorittaa välittömästi joko Mobile Pay’lla tai muulla maksutavalla, josta suorituksesta toimitetaan Pajulaan kuitti kuvana, ennen kuin Pajula luovuttaa ovikoodin. Pajulalla on oikeus pyytää varaajalta kuva henkilökortista tai passista henkilöllisyyden todentamiseksi
 • varauksen voi peruuttaa maksutta 7 vuorokautta ennen majoituspäivää.
 • jos varaus perutaan alle 7 vuorokautta ennen majoitusta, veloitetaan ensimmäisen yön hinta.
 • jos varaus perutaan majoituspäivänä tai sen jälkeen, veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Maksutavat

 • Käteinen, Debit- ja luottokortit

Koko talo

Voit vuokrata myös koko kalustetun talon omaan käyttöön lyhytaikaisesti max. 13 hlöä 495 € eur/yö, (sis. petivaatteet, lakanat ja pyyhkeet, hinta ei sisällä ruokailuita, pelkkä majoitus)

Paljousalennukset

Yli 5 yön majoitus -5%
Yli 10 yön majoitus -10%
Yli 30 yön majoitus -15%

Ajoneuvon paikoitus

Maksuton majoituksen yhteydessä sekä majoituksen yhteydessä maksuton yhden viikon ”lentoparkki” autolle ulkomaan matkan ajaksi

Tarkista saatavuus ja varaa majoitus

 

Majatalon yhteiset tilat

Keittiö

Majatalon keittiö sijaitsee alakerrassa, jossa ruokapöytä kuudelle hengelle. Keittiössä on hella, uuni, jääkaappi/pakastin sekä mikroaaltouuni ja astianpesukone. Kaapeista löytyy astioita ja ruoanlaittovälineitä.

Olohuone

Keittiön yhteydessä on olohuone missä on Finsoffan iso mukava kulmasohva sekä tykki / TV / ElisaViihde ja klassinen piano.

Pyykin pesu ja kuivatus

Pyykinpesu sekä kuivausrummun käyttömahdollisuus. Koneet sijaitsevat Pajulan omistajan Päätalossa. Käyttö on maksullista. Kts hinnasto.

Sauna / Suihku

Majatalon katetulla terassilla on myös toinen ulko-ovi (ns. Sauna/Laventeli-huone). Täältä löytyvät lukittava suihku, saunatila ja Laventeli 2 hh huone.

WC

Alakerrassa on WC.

$

Polkupyörät

Pajulassa varattavissa polkupyöriä.

Pysäköinti

Pajulassa on iso piha-alue, johon Majatalon vieraat voivat pysäköidä isonkin ajoneuvon maksutta majoituksen ajaksi. Ajoneuvon voi myös jättää paikoitusalueelle esim. ulkomaanmatkan (max 1 viikko) ajaksi pihalle maksutta.

Pajulan toimisto

Pajulan toimisto sijaitsee Kiteentie 16 pihalla, aivan Majatalon vieressä.

Ajankohtaisia tapahtumia

HOUSEBAND NELJÄN TÄHDEN JALLU

HOUSEBAND NELJÄN TÄHDEN JALLU

Neljän Tähden Jallu herättää klassisen rokin henkiin uniikeilla akustisilla sovituksillaan. Bändin jäsenet Jalmari Lindberg (vocal), Otto Haalahti (guitar), Ville Määttänen (bass), Mikko Snellman (percussions). Videot Youtubessa

JUHANNUSETKOT JOOGATEN PAJULASSA 11.6.2021

JUHANNUSETKOT JOOGATEN PAJULASSA 11.6.2021

Viime kesän hittitapahtuma, terassijooga BB Pajulan valtavalla patiolla kuplivan tervetuliaismaljan siivittämänä, kevyellä salaatti-lounaalla, kahdella kuumalla saunalla ja ihanalla LÄMPIMÄLLÄ uima-altaalla terästettynä tulee taas! Koska säät sallivat joogaamme 90...

VARJO-BLUES TAPAHTUMAPÄIVÄ LA 3.7. KLO 15-22

VARJO-BLUES TAPAHTUMAPÄIVÄ LA 3.7. KLO 15-22

Varaa liput täältä info@bbpajula.fi Pajulassa vietetään musiikin täytteistä päivää hyvän ruoan, juoman ja seuran parissa, viihtyisässä miljöössä, Kiteentiellä Järvenpäässä. Livemusiikkia klo 15-21. Musiikista vastaa illan tähtenä Houseband Neljän Tähden Jallu –...

Suurella sydämellä

Lämminhenkistä aamiaismajoitusta Järvenpäässä ja Luomumökkimajoitus Hirvensalmella

Lähetä viestiä

Majoitukset:
info@bbpajula.fi

Tapahtumat ja muut tilat:
myynti@bbpajula.fi

Soita

+358 40 501 9116

Airavia Oy

Y-tunnus: 0410298-7

PAJULA MAJATALO

Kiteentie 16, 04410 Järvenpää

PAJULA ROSMARIINI

Rehtorinkatu 4 E35, 04400 Järvenpää

Yhteistyössä