+358 40 355 35 66 [email protected]

Jo perinteiset Juhannusetkot joogaten Pajulassa tulee taas la 4.6.2022 klo 16:00 alkaen!

Viime- ja toissakesän hittitapahtuma, terassijooga Pajulan valtavalla patiolla (säävaraus!!) tulee taas! Joogaa siivittää kupliva tervetuliaismalja ja joogan jälkeen maistuu kevyt salaattilounas ennen saunaa ja linnunmaidon lämpöistä uima-allasta!

Sään salliessa joogaamme 90 minuutin ajan patiolla ensin pehmeän flown laineilla ja toisen puoliajan avaavan yinin siivin.

Pajulan KonttiBaarissa on A-oikeudet, joten sieltä saa lisää kuperkeikkajuomaa, jos äänihuulet kaipaavat voitelua! Voit nauttia Pajulan ihanasta tunnelmasta ja altaasta sekä aurinkoisesta patiosta
tai vetäytyä katoksen alle vilvoittelemaan ja viettämään rentoa aikaa riemukkaassa joogiporukassa! Tule minilomalle Järvenpään kätkettyyn helmeen – yksi ilta Pajulassa tuntuu koko viikonlopun rentouttavalta lomalta! Ota mukaan oma pyyhe (jotta tunnistat omasi!) ja joogamatto ja pukeudu mukaviin, joogaan sopiviin vaatteisiin – muistathan että tarkoitus on olla ulkona, Suomessa – eli bikineistä pilkkihattuun päälle! 😉 Perinteisesti olemme saaneet upean sään riemuksemme ja sitä tietysti toivomme nytkin.

Ohjelman järjestää ja joogan vetää tuttuun tapaan Terhi Talvela, ERYT 200, RYT500 & YACEP -joogaopettaja – taattua menoa ja tahattoman hilpeitä hetkiä luvassa!

Koska manifestoimme hyvän sään mutta meillä ei ole siitä takuuta, otetaan sitovat ilmoittautumiset vastaan jonotuslistan kautta. Jos haluat korkata kesän terassijoogalla ja nollata kropan ja nupin huippuseurassa, lähetä viesti: [email protected] niin pääset jonotuslistalle, josta vahvistamme paikat nopeimmille. Ilmoitamme. myös varasijalla olijoille.

30.5. maanantaina tarkistan sääennusteen ja sen ollessa suotuisa, lähetän jonotuslistan 20 ensimmäiselle kutsun ja maksuohjeet. Maksu on varmistus mukaan mahtumisesta.

Ja jos nyt mietit, kuinka kalliiksi tämä tulee, niin ei paha, kaikki tämä vain 69,00 €, Jos jonotuslistalla olevista joku sairastuu, siirretään paikka aina listalla seuraavana olevalle asap!