+358 40 355 35 66 [email protected]

Tarkista saatavuus ja varaa majoitus Majatalosta

 

Pajula Majatalo

Järvenpäässä, aivan Haarajoen juna-aseman kupeessa sijaitsee idyllinen Bed & Breakfast Pajula Majatalo – rintamamiestalo, jossa tarjolla kotoisat puitteet lyhyeen tai pidempiaikaiseen asumiseen. Neljä vuokrattavaa makuuhuonetta: Villiviini, Ukkolaukka, Keijunmekko ja Laventeli mukavilla suomalaisilla sängyillä, joissa hyvä nukkua ja voit nauttia omasta rauhasta tai halutessasi mukavasta yhteisöllisyydestä. Valinta on sinun. Majatalo on mahdollista vuokrata kokonaan vain omaan käyttöön.

Ukkolaukka

Yläkerran makuuhuone Ukkolaukka (20 m2) tarjoaa majoituksen 2-4 aikuiselle. Huoneessa on 4 kpl 90 cm leveitä suomalaisen Finsoffan sänkyä. Sängyt voi yhdistää parivuoteiksi tai pitää erillään. Lakanat ovat suomalaiset Finlayson tai Jalo Living pellavalakanat. Kirjoituspöytä ja tuoli

Yhteiset tilat – omaan tahtiin

 Majatalossa on jaettu keittiö, olohuone, sauna/suihku sekä WC. Majatalon keittiössä voit valmistaa ruokaa itse oman aikataulusi mukaan. Terassilla käytettävissä Weber- kaasugrilli. Majatalossa on itsepalveluna maksuton luomukahvi  esim. Löfbergs 100% Arabica ja yrttitee esim. Pukka, koko majoittumisen ajan saatavilla. Lisäpalveluna tilattavissa räätälöity Take-Away-aamiainen. Pajulassa majoittujien käytössä myös Pajulan KonttiBaari sekä huonepalvelu. Pajula KonttiBaari on myös vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Keijunmekko

Yläkerran makuuhuone Keijunmekko (10 m2) tarjoaa majoituksen kahdelle hengelle. Huoneessa on erilliset suomalaiset Finsoffan 90 cm sänkyt ja ne voidaan myös yhdistää parivuoteeksi tarpeen mukaan

Majatalossa olet kuin kotonasi

Isäntäpariskunta asuu viereisessä talossa ja auttaa mielellään majoittumisen aikana. Majatalossa viihtyy niin matkailijat, opiskelijat kuin kausityöntekijät, jotka arvostavat kodinomaisuutta, rauhaa ja yhteisöllisyyttä. Majoittumisen aikana ruoan valmistat kotoisasti yhteiskeittiössä, pyykin pesua unohtamatta ja puusaunakin lämpiää kädenkäänteessä – olet siis lähes kuin kotonasi. Suuremmalle porukalle voi vuokrata koko Majatalon – muutamalla lisävuoteella Majataloon mahtuu kaikkiaan 13 henkilöä yöpymään ja viihtymään.

Villiviini

Alakerran makuuhuone Villiviini (15 m2) 2 hh. Huoneessa 90 cm leveät Finsoffan suomalaiset vuoteet voidaan pitää erillään tai yhdistää helposti myös parivuoteeksi. Lakanat ovat suomalaiset Finlayson tai Jalo Living pellavalakanat. Kirjoituspöytä, isot vaatekaapit ja mukava istuinalue lisäävät viihtyisyyttä. Villiviini on erittäin oivallinen pidempiaikaiseenkin majoittumiseen.

Huolehdimme turvallisuudestasi

Majoittumisen yhteydessä ilmainen autopaikoitus henkilöautolle tai vaikka kuorma-autolle, sekä ulkomaanmatkan yhteydessä ilmainen paikoitus yhden viikon ajan. 

Ulko-ovet ja makuuhuoneen ovet ovat varustettu uusilla Yale-koodilukoilla. Lukot tuovat käyttömukavuutta ja turvallisuutta sekä takaavat yksityisyyden majoittumisen aikana. Helppo avaimeton ovikoodijärjestelmä mahdollistaa lähtö- ja tuloajat oman aikataulun mukaisesti. Majataloon on asennettu myös Sector Alarm – turvajärjestelmä (palohälytys sekä vartijapalvelut).

Laventeli

Alakerrassa sijaitsee myös makuuhuone Laventeli (10 m2) 2 hh. Huoneessa 90 cm leveät Finsoffan suomalaiset vuoteet voidaan pitää erillään tai yhdistää helposti myös parivuoteeksi. Lakanat ovat suomalaiset Finlayson tai Jalo Living pellavalakanat. Huoneessa on kirjoituspöytä ja tuoli.