+358 40 355 35 66 [email protected]
Viime kesän hittitapahtuma, terassijooga BB Pajulan valtavalla patiolla kuplivan tervetuliaismaljan siivittämänä, kevyellä salaatti-lounaalla, kahdella kuumalla saunalla ja ihanalla LÄMPIMÄLLÄ uima-altaalla terästettynä tulee taas!
Koska säät sallivat joogaamme 90 minuutin ajan patiolla ensin pehmeän flown laineilla ja toisen puoliajan avaavan yinin siivin. Kun olet saanut koronakevään pölyt ja stressit huokailtua ulos, pääset nauttimaan salaattilounaasta, peseytymään saunaan ja pulahtamaan uima-altaaseen!
Pajulan konttibaarissa on A-oikeudet, joten sieltä saa lisää kurkun kostuketta jos äänihuulet kaipaavat voitelua! Voit nauttia BB Pajulan ihanasta tunnelmasta ja altaasta sekä aurinkoisesta patiosta tai vetäytyä katoksen alle vilvoittelemaan ja viettämään rentoa aikaa riemukkaassa joogiporukassa!
Kaiva siis biksut naftaliinista, kopistele koipallot kupeista ja valmistaudu mattosi kanssa ottamaan kesä 2021 vastaan! Oma pyyhe kannattaa ottaa myös mukaan, joku tosi omituisen värinen niin ei sekoitu muiden pyyhkeisiin. Joogan vetää allekirjoittanut järjestäjä, Terhi Talvela, RYT500 joogaopettaja – taattua menoa ja hilpeitä hetkiä luvassa!
Otetaan sitovat ilmoittautumiset vastaan jonotuslistan kautta. Jos haluat korkata kesän ja nollata kropan ja nupin, lähetä viesti: [email protected] niin pääset jonotuslistalle.
7.6. maanantaina tarkistimme sääennusteen ja sen ollessa suotuisa, lähetämme jonotuslistan 20 ensimmäiselle kutsun ja maksuohjeet. Maksulla varaat paikkasi terassille!
Ja jos nyt mietit kuinka kalliiksi tämä tulee, niin ei paha, 69:-
Jos jonotuslistalla olevista joku sairastuu, siirretään paikka aina listalla seuraavana olevalle asap!

Carpe(t) diem ja matolla nähdään!
♥ Terhi & Minna

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/1355971874770898/?ref=newsfeed