Pajula Bed & Breakfast

Säännöt

Käytäthän Pajulaa kauniisti, silloin siitä on iloa pitkäksi aikaa kaikille ja kanssamajoittuvat ja isäntäperhe kiittävät

Siivoa jälkesi keittiössä ja voit tietenkin säilyttää jääkaapissa ruokatavaroitasi majoittumisen aikana. Säilytä kuitenkin kaikki muut tavarasi omassa huoneessasi yleisen mukavuuden vuoksi sekä turvallisuussyistä.

Makuuhuoneet on hyvä pitää suljettuina aina majoittumisen aikana. Makuuhuoneiden ovet lukittavat automaattisesti kun suljet oven. Pajula ei vastaa vieraiden omaisuudesta majoittumisen aikana.

Tupakointi ei ole sallittu Pajulan sisätiloissa. Ulkona on talon nurkalla erillinen tupakointialue ja tupakantumpit tulee laittaa siellä olevaan purkkiin!

B&B Pajula on huumevapaa alue! Kaikki huumeiden käyttö sisä-ja ulkotiloissa on kielletty!

Sisäänkirjautuminen

Saapuessasi Pajulaan Sinun tulee täyttää majoittumislomake, johon tulee täyttää nimesi, kotiosoitteesi, puhelinnumero, nimet kanssamatkustajista sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteesi. Lomake tulee allekirjoittaa.
Majoittumislomakkeen löydät huoneesta/huoneistosta.
Ota täytetystä lomakkeesta valokuva ja lähetä se puhelinnumeroon 040-5019116 ja jätä alkuperäinen huoneeseen/huoneistoon. Valmistaudu todentamaan henkilöllisyytesi sitä kysyttäessä.

Kuljetuspalvelu

Voit kysyä erillistä maksullista kuljetuspalvelua. Esim nouto/vienti lentokentälle.