Pajula Bed & Breakfast

Säännöt

Käytäthän Pajula Majataloa sekä huoneistoja kauniisti, silloin niistä on iloa pitkäksi aikaa kaikille ja kanssamajoittuvat ja isäntäperhe kiittävät

Siivoa jälkesi keittiössä ja voit tietenkin säilyttää jääkaapissa ruokatavaroitasi majoittumisen aikana. Säilytä kuitenkin kaikki muut tavarasi omassa huoneessasi yleisen mukavuuden vuoksi sekä turvallisuussyistä.

Makuuhuoneet on hyvä pitää suljettuina aina majoittumisen aikana. Makuuhuoneiden ovet lukkiutuvat automaattisesti kun suljet oven. Pajula ei vastaa vieraiden omaisuudesta majoittumisen aikana. Ulko-ovet on ehdottomasti pidettävä suljettuina.

Tupakointi ei ole sallittu Pajulan sisätiloissa. Ulkona on talon nurkalla erillinen tupakointialue ja tupakantumpit tulee laittaa siellä olevaan purkkiin!

B&B Pajula on huumevapaa alue! Kaikki huumeiden käyttö sisä-ja ulkotiloissa on kielletty!

Hiljaisuus Majatalossa klo 22:00 – 06:00

Sisäänkirjautuminen

Saapuessasi Pajulaan Sinun tulee täyttää majoittumislomake, johon tulee täyttää nimesi, kotiosoitteesi, puhelinnumero, nimet kanssamatkustajista sekä sähköpostiosoitteesi. Lomake tulee allekirjoittaa.
Majoittumislomakkeen löydät huoneesta/huoneistosta.
Ota täytetystä lomakkeesta valokuva ja lähetä se puhelinnumeroon 040-5019116 ja jätä alkuperäinen huoneeseen/huoneistoon. Valmistaudu todentamaan henkilöllisyytesi sitä kysyttäessä.

Kuljetuspalvelu

Voit kysyä erillistä maksullista kuljetuspalvelua. Esim nouto/vienti lentokentälle puhelimitse 040 – 50 19 116, Pajulan Taxi 0400 – 956 796, 040 – 90 07 170