Suurella ilolla ilmoitamme, että olemme saaneet Traveller Review Award 2023 -palkinnon Booking.comilta. Tämä palkinto ei olisi ollut mahdollinen ilman teitä, rakkaat asiakkaamme, jotka olette jakaneet kokemuksianne ja luoneet unohtumattomia muistoja palvelumme parissa.

Tiedämme, että jokainen matka on erilainen, mutta pyrimme jatkuvasti varmistamaan, että jokainen yöpyminen meillä on erityinen. On sydäntä lämmittävää kuulla, kuinka asiakkaamme ovat nauttineet hetkistään meidän kanssamme ja kuinka olemme voineet olla osa heidän matkatarinoitaan. Tämä palkinto kertoo meille, että olemme onnistuneet tehtävässämme: luoda erityisiä muistoja ja tarjota majoitus, joka tunnetaan laadusta ja vieraanvaraisuudesta.

Toivomme voivamme jatkaa samaa polkua tulevaisuudessa, kuunnellen palautettanne, oppien ja kehittyen, jotta voimme tehdä matkakokemuksestanne vieläkin ikimuistoisemman.

Suuret kiitokset teille kaikille, jotka olette osa yrityksemme tarinaa. Jatketaan yhdessä matkaa kohti entistä parempia kokemuksia!