Juhannusetkot joogaten Pajulassa 13.6.2020

Joko alkaa kotona käkiminen riittää? Parveke ahdistaa? Kaipaatko yhteisöllistä tekemistä, mukavaa kesäpaikkaa, ihanaa joogahetkeä?

Päätettiin Minnan kanssa järkätä teille oikein etkojen etkot!
B&B Pajulan ihanissa puitteissa aloitetaan ilta 17:00 joogaten, edetään dynaamisemmasta flowsta yiniin ja triggerpointien rassaamiseen. Joogan jälkeen puusauna lämpiää terassin vieressä, terassilla on lämmitetty uima-allas johon sopii pulahtaa, tarjolla on kevyt iltapala, Fresitaa, mansikoita – kaikkea mitä vain Suomen suvessa on parasta!

Joogan ja saunomisen jälkeen sopii pulikoida (ei ole pakko saunoakaan :D) ja nautiskella vehreistä maisemista ja hyvästä seurasta. Jos menomonoa alkaa kutkuttaa, Järvenpään keskustaan on matkaa vain vajaa 3 kilometriä! Ja jos tekee mieli lähteä oikein retkeilemään ja reissun päälle, niin Pajulasta löytyy majoituskapasiteettia useammallekin vieraalle. Myös jos Fresita maistuu erityisen hyvälle, konttibaari on palveluvalmiudessa!

Tarjolla siis:
*2 h joogasessio ying & yang + triggerpoint
* puusaunan pehmeät löylyt harjoituksen jälkeen
* lämmitetty ulkouima-allas
* iltapala
* Fresitaa (2 lasia / kuoma kuuluu hintaan)
* Mansikoita
*mielettömän hyvää seuraa (*kröhöm!)
* Forecan mukaan myös Suomen suvisää parhaimmillaan!

Nopeat syö hitaat ja juo juomat, joten jos innostuit tästä yhden illan citygetawaystä, ilmoittaudu asap: terhi.talvela@gmail.com tai 0400-174 313

Ja mitä hittoa, oltiin niin höveleitä että koko homma VAIN 59:-

Nyt äkkiä hopusti varaamaan kesän tähän mennessä paras ehtoo!

Carpe(t) diem ja matolla nähdään!
♥ Terhi & Minna

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/2660990137478227/