Järvenpää

Pajula bed & breakfast

majoituspalveluita

Suurella sydämellä

Vanha idyllinen rintamamiestalo tarjoaa kotoisat puitteet lyhyeen tai pitempiaikaiseenkin asumiseen. Kolme vuokrattavaa makuuhuonetta, Villiviini, Ukkolaukka ja Keijunmekko tarjoavat mukavat sängyt matkalaisille levätä ja omaa rauhaa sekä halutessasi mukavaa yhteisöllisyyttä. Sinulla on myös mahdollisuus vuokrata koko talo vain omaan käyttöön. Talossa on jaettu keittiö, olohuone, sauna/suihku sekä WC. Pajulalassa voit itse tehdä ruokaa keittiössä oman aikataulusi mukaan. Grillausmahdollisuus kaasugrillillä terassilla. Luomu B&B Pajulassa on itsepalveluna maksuton luomukahvi (Löfbergs 100% arabica) ja yrttitee (Pukka) koko majoittumisen ajan saatavilla. Lisäpalveluna tilattavissa räätälöity luomuaamiainen.

Isäntäpariskunta asuu viereisessä talossa ja auttaa mielellään majoittumisen aikana. Pajula tarjoaa majoitusta matkailijoille, opiskelijoille ja kausityöntekijöille, jotka arvostavat kodinomaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Vierailusi aikana valmistat kotoisasti ruokaa yhteiskeittiössä ja peset pyykkiä ja puusaunakin lämpiää kädenkäänteessä – olet kuin kotonasi. Pajula sisaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Järvenpäässä aivan Haarajoen juna-aseman kupeessa.

Majoittumisen yhteydessä ilmainen autopaikoitus isollekkin ajoneuvolle, sekä ulkomaanmatkan yhteydessä ilmainen paikoitus yhden viikon ajan. Lisäpalveluna luomuaamiaisen lisäksi mm. lentokenttäkuljetus sekä puusauna ja pyykinpesumahdollisuus. Pajulassa on myös myytävänä Lehtopeatin turvetuotteet.

Ulko-ovet ja makuuhuoneen ovet ovat varustettu uusilla Yale-koodilukoilla. Lukot tuovat vieraille käyttömukavuutta ja turvallisuutta sekä takaavat yksityisyyden majoittumisen aikana. Helppo avaimeton ovikoodijärjestelmä mahdollistaa lähtö- ja tuloajat oman aikataulun mukaisesti. Pajulaan on asennettu myös Sector Alarm turvajärjestelmä (palohälytys sekä vartijapalvelut).

Villiviini

bed & breakfast

Alakerran makuuhuone Villiviini (15 m2) tarjoaa majoituksen kahdelle. Huoneessa 90 cm leveät vuoteet voidaan pitää erillään tai yhdistää helposti myös parivuoteeksi. Kirjoituspöytä, isot vaatekaapit ja mukava istuinalue lisäävät viihtyisyyttä. Villiviini on erittäin oivallinen pidempiaikaiseenkin majoittumiseen.

varaukset

Ukkolaukka

ukkolaukka

Yläkerran makuuhuone Ukkolaukka (20m2) tarjoaa majoituksen kolmelle sekä tarvittaessa yhdelle taaperolle. Huoneessa on 180 cm leveä parivuode sekä 80 cm leveä yhden hengen vuode. Lasten vuoteessa on korotettu reuna ja toimii aina noin 6 vuoden ikäiselle lapselle asti. Ukkolaukassa on vaatekaappi sekä pieni pöytä ja tuoli.

varaukset

Keijunmekko

keijunmekko-uusi

Yläkerran makuuhuone Keijunmekko (10 m2) tarjoaa majoituksen kahdelle hengelle. Huoneessa on erilliset suomalaiset Finsoffan 90 cm sänkyt ja ne voidaan myös yhdistää parivuoteeksi tarpeen mukaan.

varaukset

Yhteiset tilat

KEITTIÖ

Alakerrassassa on Pajulan keittiö, jossa ruokapöytä kuudelle hengelle. Keittiössä on hella, uuni, jääkaappi/pakastin sekä mikroaaltouuni ja astianpesukone. Kaapeista löytyy astioita ja ruoanlaittovälineitä.

OLOHUONE

Alakerrassa keittiön yhteydessä on olohuone missä on finsoffan iso mukava kulmasohva sekä TV ja dvd- blueray. Olohuoneessa myös piano ja vitriini. Vitriinistä löytyy viinilaseja ym lisää käyttöastioita.

WC

Alakerrassa on pieni WC.

SAUNA/SUIHKU

Pajulan katetulla terassilla on myös toinen ulko-ovi (ns. Saunan/toimiston ovi). Täältä löydät lukittavan suihkun ja saunatilan.

PYYKIN PESU JA KUIVATUS

Suihkutilassa on myös Mielen pesutorni (pesukone ja kuivausrumpu). Käyttö on maksullista. Kts hinnasto.

POLKUPYÖRÄT

Pajulassa on vuokrattavissa kaksi polkupyörää. Kts hinnasto.

PYSÄKÖINTI

Pajulassa on iso piha-alue ja vieraat voivat pysäköidä isonkin ajoneuvon maksutta Pajulan pihalle. Vieraat voivat jättää myös ajoneuvon ulkomaanmatkan (max 1 viikko) ajaksi pihalle maksutta.

PAJULAN TOIMISTO

Toimistoon pääsee saunan ulko-oven kautta ja se on auki tarvittaessa. Jos tarvitset tietoa internetistä tai haluat tulostaa jotain, voit ottaa yhteyttä puh 040 501 9116.

Varausehdot:
  • varauksen voi peruuttaa maksutta 7 vuorokautta ennen majoituspäivää.
  • asiakkaalta veloitetaan ensimmäisen yön hinta, jos hän peruuttaa varauksensa 7 päivän aikana ennen saapumistaan.
  • jos varaus perutaan majoituspäivänä tai sen jälkeen asiakkaalta veloitetaan varauksen kokonaishinta.