Bed & Breakfast Pajula

Järvenpää

Majatalo

majoituspalveluita

Suurella sydämellä

Järvenpäässä, aivan Haarajoen juna-aseman kupeessa sijaitsee idyllinen Luomu B&B Pajula Majatalo – rintamamiestalo, jossa tarjolla kotoisat puitteet lyhyeen tai pidempiaikaiseen asumiseen. Neljä vuokrattavaa makuuhuonetta: Villiviini, Ukkolaukka, Keijunmekko ja Laventeli mukavilla suomalaisilla sängyillä, joissa hyvä nukkua ja voit nauttia omasta rauhasta tai halutessasi mukavasta yhteisöllisyydestä. Valinta on sinun. Majatalo on mahdollista vuokrata kokonaan vain omaan käyttöön. Majatalossa on jaettu keittiö, olohuone, sauna/suihku sekä WC. Majatalon keittiössä voit valmistaa ruokaa itse oman aikataulusi mukaan. Terassilla käytettävissä Weber- kaasugrilli. Majatalossa on itsepalveluna maksuton luomukahvi ( esim. Löfbergs 100% Arabica) ja yrttitee ( esim. Pukka) koko majoittumisen ajan saatavilla. Lisäpalveluna tilattavissa räätälöity Take-Away-aamiainen. Pajulassa majoittujien käytössä myös Pajulan KonttiBaari sekä huonepalvelu. Pajula KonttiBaari on myös vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Isäntäpariskunta asuu viereisessä talossa ja auttaa mielellään majoittumisen aikana. Majatalossa viihtyy niin matkailijat, opiskelijat kuin kausityöntekijät, jotka arvostavat kodinomaisuutta, rauhaa ja yhteisöllisyyttä. Majoittumisen aikana ruoan valmistat kotoisasti yhteiskeittiössä, pyykin pesua unohtamatta ja puusaunakin lämpiää kädenkäänteessä – olet siis lähes kuin kotonasi.

Majoittumisen yhteydessä ilmainen autopaikoitus isollekin ajoneuvolle, sekä ulkomaanmatkan yhteydessä ilmainen paikoitus yhden viikon ajan.

Ulko-ovet ja makuuhuoneen ovet ovat varustettu uusilla Yale-koodilukoilla. Lukot tuovat käyttömukavuutta ja turvallisuutta sekä takaavat yksityisyyden majoittumisen aikana. Helppo avaimeton ovikoodijärjestelmä mahdollistaa lähtö- ja tuloajat oman aikataulun mukaisesti. Majataloon on asennettu myös Sector Alarm – turvajärjestelmä (palohälytys sekä vartijapalvelut).

Villiviini

villiviini_2hh_bbpjajula

Alakerran makuuhuone Villiviini (15 m2) 2 hh. Huoneessa 90 cm leveät Finnsoffan suomalaiset vuoteet voidaan pitää erillään tai yhdistää helposti myös parivuoteeksi. Lakanat ovat suomalaiset Finlayson tai Jalo Living pellavalakanat. Kirjoituspöytä, isot vaatekaapit ja mukava istuinalue lisäävät viihtyisyyttä. Villiviini on erittäin oivallinen pidempiaikaiseenkin majoittumiseen.

varaukset

Ukkolaukka

ukkolaukka_4hh_bbpajula

Yläkerran makuuhuone Ukkolaukka (20 m2) tarjoaa majoituksen 2-4 aikuiselle. Huoneessa on 4 kpl 90 cm leveitä suomalaisen Finnsoffan sänkyä. Sängyt voi yhdistää parivuoteiksi tai pitää erillään. Lakanat ovat suomalaiset Finlayson tai Jalo Living pellavalakanat. Kirjoituspöytä ja tuoli.

varaukset

Keijunmekko

keijunmekko-uusi

Yläkerran makuuhuone Keijunmekko (10 m2) tarjoaa majoituksen kahdelle hengelle. Huoneessa on erilliset suomalaiset Finsoffan 90 cm sänkyt ja ne voidaan myös yhdistää parivuoteeksi tarpeen mukaan.

varaukset

Yhteiset tilat

KEITTIÖ

Majatalon keittiö sijaitsee alakerrassa, jossa ruokapöytä kuudelle hengelle. Keittiössä on hella, uuni, jääkaappi/pakastin sekä mikroaaltouuni ja astianpesukone. Kaapeista löytyy astioita ja ruoanlaittovälineitä.

OLOHUONE

Keittiön yhteydessä on olohuone missä on Finsoffan iso mukava kulmasohva sekä TV / ElisaViihde. Olohuoneessa myös piano ja vitriini. Vitriinistä löytyy viinilaseja ym. käyttöastioita.

WC

Alakerrassa on WC.

SAUNA/SUIHKU

Majatalon katetulla terassilla on myös toinen ulko-ovi (ns. Sauna/Laventeli-huone). Täältä löytyvät lukittava suihku, saunatila ja Laventeli 2 hh huone.

PYYKIN PESU JA KUIVATUS

Pyykinpesu sekä kuivausrummun käyttömahdollisuus. Koneet sijaitsevat Pajulan omistajan Päätalossa. Käyttö on maksullista. Kts hinnasto.

POLKUPYÖRÄT

Pajulassa varattavissa polkupyöriä.

PYSÄKÖINTI

Pajulassa on iso piha-alue, johon Majatalon vieraat voivat pysäköidä isonkin ajoneuvon maksutta majoituksen ajaksi. Ajoneuvon voi myös jättää paikoitusalueelle esim. ulkomaanmatkan (max 1 viikko) ajaksi pihalle maksutta.

PAJULAN TOIMISTO

Pajulan toimisto sijaitsee Kiteentie 16 pihalla, aivan Majatalon vieressä. Tarvittaessa ota yhteyttä GSM 040 501 9116.

Varausehdot:
  • jos varaus tehdään saman päivän aikana, huonemaksu tulee suorittaa välittömästi joko Mobile Pay’lla tai muulla maksutavalla, josta suorituksesta toimitetaan Pajulaan kuitti kuvana, ennen kuin Pajula luovuttaa ovikoodin. Pajulalla on oikeus pyytää varaajalta kuva henkilökortista tai passista henkilöllisyyden todentamiseksi
  • varauksen voi peruuttaa maksutta 7 vuorokautta ennen majoituspäivää.
  • jos varaus perutaan alle 7 vuorokautta ennen majoitusta, veloitetaan ensimmäisen yön hinta.
  • jos varaus perutaan majoituspäivänä tai sen jälkeen, veloitetaan varauksen kokonaishinta.